Kong(e) hundeleke!

kongoriginal
Kong er en hundeleke i hard gummi med et stort spekter av bruksmuligheter.

Gummien er laget spesielt hard så den tåler skarpe valpetenner og kraftige kjever. Kong'en spretter lett og ruller ujevnt - noe som gjør den spesielt morsomt å leke med for hunder.

I tillegg er kong'en hul tvers igjennom og kan fylles med godbiter. Man kan også feste Kong'en i et tau for lettere å bruke den som belønning under f.eks. Agilitytrening.

Du får kjøpt Kong til hunder i alle størrelser og i gummikvalitet tilpasset din hund (Classic, Extreme, Puppy og Senior). Produsentene har de senere år utvidet sortimentet av hundeleker noe enormt. Det er å få kjøpt alt fra Frisbees, pipende Kong, flytende Kong, Kong godbiter og stuffinger og en egen serie produkter for katter. Ta en titt på den amerikanske nettsiden for å se alle produktene.
kongvalp

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marie og Jimmi

Marie og Jimmi

22, Oslo

Jeg er førstegangs hundeeier av Jimmi, en Jack Russell Terrier født 04.11.2008. Bloggen handler om det å skaffe seg hund, om å oppdra en valp, om min hverdag med Jimmi og litt tips til gode og billige produkter jeg har kommet over i jungelen av hundeutstyr, mat og leker.

Kategorier

Arkiv

hits