Gode produkter til hund fra IKEA

IKEAs barneavdeling finner du masse kosedyr av god kvalitet uten påsydde plastøyne o.l. som hunder (og småbarn) kan svelge. Min erfaring med kosedyrene er at de tåler mer biting, risting, riving og vasking enn de fleste andre myke hundeleker jeg har kjøpt på dyrebutikker. I tillegg vil jeg påstå at man er tryggere med tanke på miljøgifter o.l. når man velger produkter fra et så stort varehus som IKEA. De har mer å tape enn små produsenter, og er kjent for å ta kundene sine på alvor.

bulldogrotte

Bulldogen
over (149,-) er 55cm lang og er blitt Jimmis (6 mnd) nye kompis og "pulebamse". Trolig kommer all jokkingen av at han vil dominere "Bulle", som vi har kalt den, og ikke nødvendigvis av sexlyst.

Rottene over er geniale å riste og bite i. De koster bare 15,- og tåler (og trenger pga hundesikkel og støv) jevnlig maskinvask.

Ellers vil jeg tipse om disse produktene fra IKEA som er blitt en lifesaver nå som Jimmi er valp.

bstisteppebstispolarvide

BÄSTIS sengeteppe (69,-) er perfekt i bunnen av bur, kurv, i bilen eller i sofaen. Kan vaskes på 95 grader og er derfor uunnværlig når man han en valp som enda ikke er husren eller har forbigående mageproblemer (som ofte fører til ulykker inne).

BÄSTIS matskål er like stødig og god som skålene man får kjøpt i dyrebutikker, men endel billigere (49,-)

POLARVIDE fleecepledd er først og fremst billig (29,-) og kommer i flere forskjellige farger. Vi kjøpte inn en hel haug før vi fikk Jimmi og dekket til sofaen i tilfelle ulykker. I vinter ble de brukt til å pakke inn en frossen valp på "langtur", og nå brukes de i buret for å gi litt myke kanter å sove på og over buret for å skjerme for lys.

10 kommentarer

Natalia

30.apr.2009 kl.11:06

For en herlig liten tass :) Har også en liten JRT gutt på 4 mnd.
Er egentlig bare nysgjerrig på hvilken Ikea du kjøpte disse produktene på? Ikea på Furuset hadde kuttet ut sin "hundeavd."..

Marie og Jimmi

30.apr.2009 kl.11:44

Så koselig. Har du blogg eller? Alltid morro å lese om andres JRT og hvordan de utvikler seg :)

Ah, så dårlig. Vi kjøpte alt på IKEA på Slependen. Der har de en egen "hundekrok". De har greie hundeposer der også, men styr unna klesrullene - de var skikkelig dårlig laget.
Fleecepleddene og kosedyrene finner du nok på Furuset også, hvis de ikke er utsolgt. De lå ikke i forbindelse med hundekroken, men i tekstil og barneavdelingen.

Lykke til med valp og innkjøp :)

Natalia

30.apr.2009 kl.13:10

Hei igjen :)
Jeg har ikke blogg nei, har tenkt på å opprette en mange ganger, men har rett og slett aldri kommet i gang.. (Lenge leve latskapen) :)

På Ikea på Slependen ja, ok d får jeg ta meg en tur dit. Har handlet masse på Ikea på Furuset, både pledd, bamser, håndkler osv. Kjempesmart!

Hvor gammel er din valp? Det er en herlig rase! Morsomt å få kontakt med folk som har samme hunden. Og kjempefin blogg forresten.

Marie og Jimmi

30.apr.2009 kl.13:38

Det må du gjøre! Hadde vært gøy å se valpen din :)
IKEA er utrolig kjekt, ja. Fleecepleddene vi kjøpte der var helt uunnværlige når Jimmi for noen uker tilbake hadde både diare og oppkast omhverandre. Vaskemaskina gikk døgnet rundt, men det var alltid tørre fleecepledd - de tørker utrolig fort!

Takk for det! Jimmi er snart 6 mnd :) Du finner flere bilder av han på "min egen" blogg her: http://marie.blogg.no

Mariann

01.mai.2009 kl.23:55

Gratulerer med ny blogg da :-) Her skal vi følge med lille tassen :-)
Så hyggelig at du har lest artikkelen i Kamille :-)... syns det er litt flaut, men det er nesten gått over. Merket litt høyere tall på bloggen... men det er vel mest nysgjerrige tror jeg... vi får se om det vedvarer. Nesten litt skremmende med flere lesere nå. Ønsker deg en topp helg videre. M

Thea

02.mai.2009 kl.22:58

Hei. Følger bloggen din fra nå av!! Jeg får selv en liten tass i hus om 2uker :) Gleder meg enormt mye! Og er student og flytter til oslo til høsten, så er jo i ganske lik situasjon som deg.. Føler du at studentlivet og rollen som hundemor går greit sammen?? Eller må du ofre mye av studentlivet.. Hva studerer du forresten??

Thea

03.mai.2009 kl.11:03

hei hei. Jeg får valpen min om under 2uker nå, så gleder meg veldig :) Ser at du også er student. Fungerer kombinasjonen hund+student bra synes du?? Jeg flytter til oslo i høst og starter på Blindern..
Takk for tips ang IKEA, tror det blir en tur dit i løpet av uka ;)

Marie og Jimmi

03.mai.2009 kl.22:38

Mariann: Hehe, ingenting å være flau for :) Hvor mange besøkende har du om dagen?

Marie og Jimmi

03.mai.2009 kl.22:51

Thea: Så hyggelig at du vil følge med!! Gratulerer med valpeplaner - da har du en utrolig koselig, spennende og litt slitsom tid i møte :)

Jeg studerer pedagogikk på UiO, og det er ganske fleksibelt egentlig. Hadde nesten ingen obligatorisk undervisning, og bare 4-8 timer forelesning i uka. Samboeren min jobber fulltid, men kunne jobbe hjemmefra noen dager, så vi klarte fint å være hjemme med Jimmi første tiden. Han var ikke hjemme alene (bortsett fra når vi begynte å trente alenetrening) den første måneden i det heletatt. Synes det går fint å være student og hundemor - men det er klart han krever endel oppmerksomhet de første månedene. Det var ikke lett å sitte hjemme og skrive oppgave med et lite, mykt nurk løpende rundt føttende mine :)

Lykke til når valpen kommer! Den så nydelig ut på bilde på bloggen din. Det er bare å skrive en kommentar hvis det er noe du lurer på :)

Mariann

05.mai.2009 kl.23:03

hei igjen.
har ligget på 5-600 besøk (iflg blogurat)... men igår var det over 1000 men det var nok pga en link i en annen ganske populær blogg... syns det er ganske mange mtp at det er en dagbok for meg og mine i utg.punktet, men hyggelig da :o)

Skriv en ny kommentar

Marie og Jimmi

Marie og Jimmi

22, Oslo

Jeg er førstegangs hundeeier av Jimmi, en Jack Russell Terrier født 04.11.2008. Bloggen handler om det å skaffe seg hund, om å oppdra en valp, om min hverdag med Jimmi og litt tips til gode og billige produkter jeg har kommet over i jungelen av hundeutstyr, mat og leker.

Kategorier

Arkiv

hits